Mon - Fri: 8:00 - 22:00 / Hergün - İkinciel Eşya Alım Satım Deniz Spot
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Spot İkinci El Beyaz Eşyalar

İstanbul gibi bir metropol şehirde Spot eşya alım ve satım sektörü en üst düzeye ulaşmış bu sektör oldukça artmıştır. Ancak bilindiği üzere her işte olduğu gibi spotçuluk sektöründede işini bilen insanların varlığı aranmaktadır. Spotçulukta işin ehli insanlara ihtiyaç duyulmaktadır. İkinci el eşya sektöründe eşyasını satmak isteyen kişilere doğru fiyat bilgisi verilmeli ve satılmak istenen tüm eşyalar sorunsuz bir şekilde teslim alınmalıdır Doğuş İkinciel Olarak olarak sizlere en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Satmak istediğiniz tüm eşyalarınızın alımını ve satımını yapmaktayız.

Satmak istediğiniz kullanılmış veya sıfır eşyalarınıza marka model ve kullanılmışlık durumlarına göre fiyat bilgisi verilmekte kabul etmeniz durumunda istediğiniz gün ve saatte eşyanızın alımı yapılmaktadır.Beyaz eşya alanlar olarak Buzdalabı ,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,mikrodalga,ocaklı fırın ve benzeri tüm eşyalarınızın alımı yapılmaktadır. Doğuş İkinciel spotçu sektöründe kaliteli hizmet vermektedir.İkinci el buzdolabı alanlar ikinci el çamaşır makinesi alanlar ikinci el bulaşık makinesi alanlar ikinci el mikrodalga alanlar,ikinci el fırın alanalar,ikinci el ankstre ocak alanlar arıyorsanız bizleri aramadan beyaz eşyalarınızı satmaya karar vermeyin spotçu beyaz eşya alanlar 7/24 hizmet vermekte en doğru fiyat ile adresinize gelmektedir.

2000 yılında Esenyurt Mehterçeşme mahallesinde faaliyete gösteren firmamız, İstanbul genelinde sizlerden gelen İkinci el eşya ve spot eşya satış taleplerine aynı gün içerisinde cevap vermektedir. 

ADRES BİLGİLERİMİZ

Adres    : Mehterçeşme Mah. Ufuk Caddesi 1930 Sk. No:4 Esenyurt
Telefon  : (0541) 963 16 74
Cep       : (0535) 421 73 57
Mail       : sirinspot44@gmail.com

İstanbul'un her yerinde Spot - Sıfır ve İkinci El Eşyalarınızı, Halılarınızı, Antikalarınızı, Yatak Odalarınızı, Yemek Odalarınızı, Koltuk Takımlarınızı, Elektronik Eşyalarınızeşyalarınız değerine nakit olarak alınır, satılır.